انتشار نخستین شمارۀ فصلنامۀ تخصصی مطالعات نظری هنر

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش‌عالی هنر و اندیشۀ اسلامی، شمارۀ اول فصلنامۀ مطالعات نظری هنر به صاحب امتیازی این مؤسسه در اسفند ۱۴۰۰ منتشر شد.

آقای محسن صابری، دبیر اجرایی فصلنامۀ مطالعات نظری هنر، ضمن اعلام انتشار نخستین شماره، گفت: مؤسسه آموزش‌عالی هنر و اندیشۀ اسلامی با نیازسنجی در حوزۀ مطالعات و پژوهش‌های علمی شاخه‌های هنر، اقدام به انتشار فصلنامه‌ای تخصصی نمود. مخاطبین این فصلنامه پژوهشگران هنر، هنرمندان و علاقه‌مندان به مباحث نظری هنر هستند.

وی افزود: ما افتخار این را داشتیم که دانشمندان درجۀ یک این حوزه را به عنوان سردبیر و اعضای هیئت تحریریه گردهم‌آوریم. سردبیری فصلنامه را خانم دکتر نادیا مفتونی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، به عهده دارند و چهره‌های شناخته‌شدۀ آکادمیک در عرصۀ پژوهش‌های هنری نظیر دکتر حسن بلخاری، دکتر علی عباسی، دکتر نادیا مفتونی، دکتر بهمن نامورمطلق، دکتر سید رضی موسوی گیلانی، دکتر سید ابوالقاسم حسینی ژرفا و دکتر سید محمدحسین نواب هیئت تحریریۀ آن را تشکیل می‌دهند.

دبیر اجرایی فصلنامۀ مطالعات نظری هنر اعلام کرد: شمارۀ نخست به مقالات فارسی دومین دورۀ همایش کتابت قرآن کریم اختصاص پیدا کرد. این همایش توسط مدرسه کتابت قرآن کریم وابسته به مدرسه اسلامی هنر، در سال ۱۳۹۹ برگزار شد. در این همایش مقالاتی در حوزۀ نسخه‌شناسی و خط‌پژوهی قرآن کریم توسط پژوهشگرانی از کشورهای فرانسه، ترکیه، ایران و… ارائه شد. همچنین مقالات لاتین این همایش به‌زودی و به عنوان ضمیمۀ شمارۀ اول منتشر شده و در اختیار علاقه‌مندان و پژوهشگران این حوزه قرار خواهد گرفت. این فصلنامه در سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی منتشر می‌شود.

صابری در پایان افزود: فصلنامه تمامی موضوعات زیبایی‌شناسی، فلسفه هنر، تاریخ هنر، جامعه‌شناسی هنر، حکمت هنر، دین و هنر، علم و هنر، حقوق و هنر، اخلاق و هنر و دیگر مسائل مرتبط با هنر در تمامی عرصه‌های هنری اعم از موسیقی، معماری،‌ هنرهای نمایشی، هنرهای ترسیمی، هنرهای دستی و ادبیات را دربرمی‌گیرد. مطالعات می‌تواند میان‌رشته‌ای یا در یک رشتۀ خاص تعریف شود و رویکردها و گرایش‌های متنوعی را دنبال کند. فصلنامۀ مطالعات نظری هنر، از مقالات و پژوهش‌های اساتید، پژوهشگران و صاحب‌نظران در حوزۀ هنر استقبال می‌کند.

نویسندگان می‌توانند مقالات خود را به سامانۀ نشریه به آدرس tsa.itaihe.ac.ir ارسال نمایند.